Spørsmål og svar

Hvor raskt sender dere?

Så godt som alle bestillinger sendes samme dag, og har leveringstid fra oss til deg på 1-3 virkedager.

Hvordan returnerer jeg noe jeg har kjøpt?

Ta kontakt gjennom snakkeboblen nede til høyre eller send epost til retur@storbua.no. Vi hjelper deg raskt og effektivt.

Hvordan tar jeg kontakt med dere?

Den beste måten å kontakte oss er å bruke snakkeboblen nede til høyre, eller sende epost til mail@storbua.no. Sidene våre på facebook og instagram er også gode kanaler. Ta kontakt for telefonnummer om ønskelig.

Kan dere skaffe X?

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å skaffe det du trenger eller hjelpe deg å finne det hos en annen leverandør. Ta kontakt med oss gjennom facebook eller på epost til martin@storbua.no. 

Hvorfor handle hos Storbua.no?

Vi har BUA-Garantien! Vi garanterer at du er fornøyd når du har handlet hos oss.

Hva er BUA-Garantien?

Vi vektlegger Kvalitet, Trygghet, Støtte og Forutsigbarhet for deg. Vi garanterer at du er fornøyd, og gir 30 dager åpent kjøp. Få pengene tilbake om du skulle angre på kjøpet. Frakt dekkes av kjøper. Produktet må være i samme stand som ved forsendelse.

 • Kvalitet. Sluttproduktet blir bare så godt som materialet du starter med. Vi vektlegger derfor utvalgte varer av høy kvalitet og tilbyr disse til fornuftige priser.
 • Trygghet. Når du handler her på Storbua har du en trygg leverandør som garanter for topp kvalitet.
 • Forutsigbarhet. Fast frakt 140,- Gratis frakt for ordre over 2000,-
 • Støtte. Spør oss om hva som helst, når som helst. Vi lover en hjelpende hånd.

Om Storbua.no

Hva er Storbua.no?

Storbua er en ressurs på nett for knivmakere og andre interesserte. Dette inkluderer informasjonssider, support og en nettbutikk som leverer materialer, verktøy og tjenester relatert til knivmaking. 

 

Hvor holder dere til?
Storbua er plassert i Stordal, Møre og Romsdal, og deler sitt flotte navn med kommunens nest høyeste fjell som ligger på grensen mellom kommunene Rauma og Stordal. Du er hjertelig velkommen på besøk, og vi sender varer over hele verden.

Hva skjer her?
Her kan du få nøye utvalgte norske og utenlandske høykvalitetsprodukter og verktøy i tillegg til tjenester relatert til knivmaking.

  Hvordan startet Storbua.no?

  Når grunnlegger Martin Hove skulle skaffe materialer av høy kvalitet til bruk i sine egne kniver ble det klart at utvalget i Norge ikke ville strekke til. Derfor måtte materialene importeres fra utlandet. Ettersom ordet spredte seg ønsket nye og gamle norske knivmakerkolleger å kjøpe materialene som var kjøpt inn til eget bruk, og etter hvert som sortimentet økte ble det klart at en nettbutikk måtte etableres for å gjøre utvalget mer synlig og tilgjengelig for folk. STORBUA.NO jobber fortsatt for å gjøre høy kvalitet innen materialer, verktøy og tjenester lett tilgjengelig for alle. 

   

  Flere spørsmål? Send en melding under, eller ta kontakt på facebook!