Hvordan søke? Hvordan finne produktene jeg vil ha?

Slik søker du på Storbua.no for å finne det du trenger

Når du besøker Storbua.no, er det flere effektive måter å søke etter produkter på. Enten du vet nøyaktig hva du ser etter, eller om du bare ønsker å utforske tilgjengelige produkter, er søkefunksjonen på nettsiden et kraftig verktøy.

Bruk av søkefeltet

Øverst på nettsiden finner du et søkefelt, eller et søkesymbol (forstørrelsesglass) du kan trykke på for å åpne et søkefelt. Dette søkefeltet er det raskeste og enkleste verktøyet for å finne spesifikke produkter. For å bruke søkefunksjonen effektivt:

Skriv inn relevante søkeord:

Hvis du for eksempel leter etter knivblad, kan du skrive "knivblad" i søkefeltet. Nettsiden vil da vise en liste over alle knivblader. Om du er interessert i epoxy så kan du søke på "epoxy" og søket vil vise alt som er relatert til epoxy inkludert forskjellige typer epoxy, tilbehør til epoxyprosjekter, og pigmenter.

Bruk spesifikke termer:

Jo mer spesifikk du er i søket ditt, desto mer presise vil resultatene være. For eksempel, hvis du ser etter et knivblad med skjult tange, vil et søk etter "knivblad" gi deg alle mulige knivblader, mens et søk etter "knivblad skjult" vil gi deg de mest relevante produktene som  er registrert med skjult tange. Husk at ikke alle søkeord vil slå ut, så prøv gjerne flere, og om du ser etter noe spesielt og ikke finner det, så si fra. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Søk etter produktkategorier:

Hvis du ikke er sikker på nøyaktig hvilket produkt du trenger, kan du søke etter en hel kategori, som "skaftmateriale" eller "bryner". Dette vil gi deg en oversikt over produkter og samlinger som passer søket, noe som kan hjelpe deg med å finne det rette produktet.

    Les neste

    Legg igjen en kommentar

    Alle kommentarer er modererte før de publiseres.

    Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.