Hva er Storbua?

Hva skjer her?
Her kan du få nøye utvalgte norske og utenlandske høykvalitetsprodukter og verktøy i tillegg til tjenester relatert til knivmaking og epoxykunst.

Hvorfor handle hos oss?

Vi garanterer at du er fornøyd når du har handlet hos oss.

  • Kvalitet. Sluttproduktet blir bare så godt som materialet du starter med. Vi driver derfor med nøye utvalgte varer av høy kvalitet, selvsagt til en fornuftig sluttpris.
  • Trygghet. Når du handler hos oss har du en trygg leverandør som garanterer for det du handler hos oss.
  • Forutsigbarhet. Fast frakt 140,- Gratis frakt for ordre over 2000,-

Hvor?
Storbua er plassert i Stordal, Møre og Romsdal, og deler sitt flotte navn med kommunens nest høyeste fjell som ligger på grensen mellom kommunene Rauma og Stordal. Du er hjertelig velkommen på besøk, og vi sender varer over hele verden.

Hvordan startet Storbua.no?
Storbua springer ut fra en eneste, litt kresen, knivmaker. På den måten har bua sin opprinnelse i et noe skuffende utvalg i Norge. Når utenlandske leverandører som kunne levere ønskede produkter ble funnet, viste det seg at flere var i samme situasjon. Nye og gamle norske knivmakerkolleger ville gjerne kjøpe produktene som var kjøpt inn til eget bruk. Som kjent gir høyere kvanta ofte lavere pris, og vi kunne derfor begynne med større bestillinger og lavere pris for alle.